Nieuwbouw villa aan de Costa Blanca?

Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht

Als Nederlandse makelaar help ik u ook bij nieuwbouw, kosteloos

Nieuwbouw op uw prachtige, eigen kavel aan de Costa Blanca? En zo uw droomhuis vanaf het allereerste ontwerp volledig naar eigen wens laten bouwen? Mijn persoonlijke begeleiding betreft ook het gehele traject van aankoop van bouwgrond tot en met ontwerp en realisatie van een nieuwbouw huis of villa. En al mijn hulp is kosteloos, ook in Spanje.

Nieuwbouw huis of villa laten bouwen in Spanje

Bij nieuwbouw komt erg veel kijken. Denk naast al uw functionele wensen en het creatieve ontwerp van een architect, ook aan de geldende bouwvoorschriften en het regelen van de benodigde vergunningen. Of bijvoorbeeld aan advies over de lokale materialen en stijl. En uiteindelijk een afwerking met oog voor het kleinste detail. Een woning nieuw laten bouwen is een lang en zwaar traject, helemaal op afstand in een ander land.

Nieuwbouw Villa Costa Blanca

Als u zelf niet dagelijks ter plaatse kunt zijn, moet u op uw mensen in Spanje kunnen vertrouwen. Alleen, de Spaanse cultuur en werkwijze zijn anders. U zult zich dan ook moeten aanpassen en zaken uit handen durven geven. Echter, slechts in de handen van betrouwbare en vakkundige mensen.

Zelf heb ik een ingrijpende verbouwing van onze villa in Moraira ook op afstand mogen ervaren. Omdat ik zelf vloeiend Spaans spreek, kwam ik in contact met de juiste mensen, op de juiste plek. Vakkundige mensen die hun afspraken nakomen, degelijk werk leveren en u goed kunnen adviseren.

Villa laten bouwen Costa Blanca

Betrouwbaar netwerk voor nieuwbouw aan Costa Blanca

Door zelf de spannende stap van aankoop en verbouwing van een villa in Moraira te hebben gezet, heb ik nu dus een betrouwbaar netwerk. Zo mag u rekenen op de inzet van de beste architecten. Verder werk ik samen met een gerenommeerd Spaans bouwbedrijf met 35 jaar ervaring in de bouwsector.

Dit degelijke familiebedrijf bouwt uw droomhuis conform ontwerp en volledig in eigen beheer. Als enige in de gemeente beschikt het over een AIDICO certificaat voor kwaliteit, milieu, gezondheid en veiligheid. Dit bouwbedrijf houdt er een West-Europese werkwijze op na en hanteert korte lijnen. Afspraak is afspraak.

Ik help u persoonlijk zowel vanuit Nederland als in Spanje indien gewenst. Ik sta u met raad en daad bij en breng u in contact met mijn relaties, kosteloos. Als u meer wilt weten, kunt u mij direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen.

Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca

Susanne Hofman

Ik help u vertrouwd op weg naar uw droomhuis aan de Costa Blanca.

  • Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding zowel in Nederland als in Spanje.
  • 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Groot aanbod huizen en villa's te koop aan Costa Blanca.
  • Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, banken en notarissen.

Vertel Mij over Uw Droomhuis.

Verzenden
Bezig met versturen...
Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht