Een eigen plek onder de zon

Wie droomt daar niet van? Ook wij kochten een huis in Spanje, aan de Costa Blanca, en daar zijn we ongelofelijk blij mee. We gingen niet meteen overstag. We zagen best wel op tegen de rompslomp van een eigen huis in het buitenland en tegen het traject waar we in stapten. Maar... we hadden het veel eerder moeten doen. Het is een heerlijke plek en we genieten ook als we er niet zijn. Alleen de gedachte al aan ons huis op die prachtige plek maakt ons blij.

Omdat ik zelf het hele traject doorlopen heb, vloeiend Spaans spreek én een fantastisch netwerk heb opgebouwd aan de Costa Blanca, heb ik een aantal jaren geleden Koop Villa Costa Blanca opgericht; ik begeleid mensen tijdens het hele traject; van aankoop tot verbouwing of nieuwbouw van hun woning en ik ben er voor mijn cliënt zowel in Nederland als in Spanje. Ik sta 24/7 voor mijn cliënten klaar, sta ze met raad en daad bij en ook na de aankoop kunnen ze altijd op mij terugvallen, kosteloos...

Een goede begeleiding is van essentieel belang

Het kopen van een huis in Spanje is een totaal ander verhaal dan in Nederland en een goede begeleiding is daarbij van groot belang. Het hele traject is compleet anders en zijn er andere wetten en regels. Denk alleen al aan het ondertekenen van Spaanse documenten. Al krijg je er een Engelse of Nederlandse vertaling bij, het Spaans is bindend en wil je zeker weten dat de Spaanse versie overeenkomt met de Engelse/Nederlandse, dan is goede begeleiding van een makelaar van essentieel belang.

Ik gun het jou ook!

Wij genieten intens van onze plek onder de zon. Er gaan veel vluchten vanuit Nederland naar de Costa Blanca, je bent er dus zo! Een weekend is al zeer de moeite waard. Niets heerlijker om een paar dagen de zon op te zoeken in eigen huis, te genieten van de intens mooie omgeving en zo weer even op te laden... Ik gun het jou ook! Neem gerust contact met mij op.

 

Hulp nodig bij het vinden van jouw droomhuis?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogeljk contact met je op
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Misschien vind je deze artikelen ook interessant
© 2024 Susanne ten Broek - All Rights Reserved Software Inmobiliario Sooprema