Jouw Nederlandse makelaar aan Costa Blanca

Als Nederlandse makelaar help ik je vertrouwd op weg naar jouw huis aan de Costa Blanca.


Jouw eigen huis aan de Costa Blanca? Hoe vaak droom je er niet van? Vanaf 2012 ben ik werkzaam in de makelaardij in Spanje en sinds een aantal jaren woon ik in Moraira. Inmiddels sta ik ingeschreven als makelaar in het register van de Comunidad Valenciana. Uit ervaring weet ik wat een eigen huis onder de zon voor je kan betekenen. Dat gun ik jou ook!


Als Nederlandse makelaar begeleid ik je van A tot Z bij het gehele traject van aankoop.


Nadat ik het traject van aankoop en verbouwing in 2011 zelf doorlopen heb, kwam ik in contact met de juiste mensen op de juiste plek. Zo heb ik in 2012 een agentschap opgezet: Koop Villa Costa Blanca. Inmiddels heb ik een fantastisch netwerk opgebouwd van specialisten aan de Costa Blanca. Als vloeiend Spaans sprekende makelaar help ik jou op weg naar jouw droomhuis!


Ik bemiddel namens een Spaanse makelaar en constructeur een uitgebreid aanbod in Moraira. Daarnaast ben ik ook werkzaam in Benissa, Benitachell, Javea, Altea en Calpe. Ik begeleid je tijdens het gehele aankoopproces. Van huis of bouwgrond, nieuwbouw of verbouwing. Ik sta je met raad en daad bij. Ik breng je in contact met mijn relaties. Daarbij ga ik die extra mile, want service staat hoog in het vaandel!

uploaded-0-text-image-4-company-custom-img.jpg

Waarom Koop Villa als jouw makelaar aan Costa Blanca  • Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding
  • Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, banken, notarissen
  • Ik sta je met raad en daad bij en ga die extra mile


Een huis koop je alleen als het echt ‘goed voelt’. Als je weet dat je de juiste mensen om je heen hebt. Zelf ben ik ook een cliënt geweest die het allemaal ontzettend spannend vond. Daarom ben ik ervan overtuigd dat mijn ervaring een enorme meerwaarde voor je is.


Bekijk onderstaand een video waarin ik vertel over het werken en wonen aan de Costa Blanca.

Huis kopen Costa Blanca


Zoek jouw huis in mijn aanbod aan de Costa Blanca. Staat je woning er niet bij? Ik ga actief op zoek en ook werk ik samen met heel veel makelaars aan de Costa Blanca. Je kunt me uiteraard ook direct bellen op +31 6 1400 8555 of een bericht sturen.


Ik help je graag ook jouw huis onder de zon te vinden!


Hulp nodig bij het vinden van jouw droomhuis?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogeljk contact met je op
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
© 2024 Susanne ten Broek - All Rights Reserved Software Inmobiliario Sooprema