Huis kopen in Benitachell

Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht

Droomhuis kopen in Benitachell

Villa of huis kopen in Benitachell? Als Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca help ik u vertrouwd op weg naar uw droomhuis in de zon. Zowel in Nederland als in Spanje begeleid ik u persoonlijk bij de aankoop van een huis, bouwgrond of nieuwbouw in Benitachell. Ook bij een eventuele renovatie of verbouwing sta ik graag voor u klaar. Al mijn begeleiding tijdens het kopen van een huis in Benitachell is kosteloos, ook in Spanje.

Ja, ik wil een huis kopen in Benitachell!

 

villa huis kopen benitachell

Als u meer wilt weten over het kopen van een huis in Benitachell, kunt u mij ook direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen. Ik help u graag.

 

Wonen in Benitachell

Het oude landelijke dorpje Benitachell ligt landinwaarts in de gevarieerde natuurlijke omgeving tussen Javea en Benitachell. Hoewel dit charmante dorpje zich aan de voet van een berg bevindt, heeft Benitachell ook een ruige kuststreek met adembenemende kiezelstranden als Cala Moraig. De beschermde kustlijn met imposante kliffen en grotten is ook ideaal voor watersporters als duikers.

Huizen te koop in Benitachell

Wilt u een appartement kopen in het typische Spaanse dorpscentrum? Of een huis kopen op de berg Cumbre del Sol met panoramische uitzichten over valleien, velden en bossen? Of met prachtige uitzichten op zee aan de andere kant van de berg. Of zoekt u een villa tussen de boomgaarden met sinaasappel-, citroen-, amandel- en olijfbomen?

Wilt u uw droom waarmaken en een villa of huis kopen in Benitachell? Wij hebben een ruim aanbod!

huis kopen benitachell

Een villa of huis kopen in Benitachell? Wij hebben uw droomhuis in ons aanbod

In ons aanbod vindt u breed aanbod aan appartementen, villa’s of fincas. Wilt u alles helemaal nieuw hebben? In het aanbod vindt u ook bouwgrond en nieuwbouw. Zoek onderstaand uw droomhuis in het aanbod van ruim 100 huizen te koop in Benitachell. Met Koop villa Costa Blanca bent u in goede handen bij het kopen van een huis in Benitachell. 

Als u meer wilt weten, kunt u mij ook direct bellen op +31 (0)6 14008555of een bericht sturen. Ik help u graag.

12 tips bij het kopen van een huis in Benitachell

Heeft u plannen om een huis in Benitachell te kopen en weet u niet waar u moet beginnen? In dit artikel krijgt u 12 handige tips die u helpen voor het kopen van een huis in Benitachell.

 

Uw Nederlandse Makelaar in Benitachell

Of u nu een appartement, villa of finca zoekt. Bouwgrond of nieuwbouw. Als woning of vakantiehuis. Zoek onderstaand uw droomhuis in mijn aanbod van ruim 100 huizen te koop in Benitachell.

Als u meer wilt weten, kunt u mij ook direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen. Ik help u graag.

Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca

Susanne Hofman

Ik help u vertrouwd op weg naar uw droomhuis aan de Costa Blanca.

  • Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding zowel in Nederland als in Spanje.
  • 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Groot aanbod huizen en villa's te koop aan Costa Blanca.
  • Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, banken en notarissen.

Vertel Mij over Uw Droomhuis.

Verzenden
Bezig met versturen...
Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht