Huis kopen in Moraira

Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht

Droomhuis kopen in Moraira

Villa, huis of appartement kopen in Moraira? Als Nederlandse makelaar help ik u vertrouwd op weg naar uw droomhuis in de zon. Zowel in Nederland als in Spanje begeleid ik u persoonlijk bij de aankoop van een huis, bouwgrond of nieuwbouw in Moraira. Ook bij een eventuele renovatie of verbouwing sta ik graag voor u klaar. Al mijn begeleiding tijdens het kopen van een huis in Moraira is kosteloos, ook in Spanje.

Ja, ik wil een huis kopen in Moraira!

 

huis kopen moraira

Als u meer wilt weten over het kopen van een huis in Moraira, kunt u mij ook direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen. Ik help u graag.

Huizen te koop in Moraira

Het van oorsprong Spaanse vissersdorpje Moraira is inmiddels uitgegroeid tot badplaats, maar heeft wel haar gemoedelijke karakter van het oude vissersdorpje weten te bewaren.

Wilt u een appartement kopen aan de kustlijn in het aangename dorpscentrum? Of een villa kopen bij het mooie zandstrand in de baai El Portet of vlakbij de jachthaven? Of zoekt u een huis op loopafstand van het dorpscentrum in de geliefde wijk Pla del Mar? Of juist liever een finca wat verder landinwaarts in de bergen met uitzicht op zee? Wilt u uw droom waarmaken en een huis kopen in Moraira? Wij hebben een ruim aanbod!

droomhuis kopen moraira

Een huis kopen in Moraira? Wij hebben uw droomhuis in ons aanbod

In ons aanbod vindt u breed aanbod aan appartementen, villa’s of fincas. Wilt u alles helemaal nieuw hebben? In het aanbod vindt u ook bouwgrond en nieuwbouw. Zoek onderstaand uw droomhuis in het aanbod van ruim 200 huizen in Moraira. Met Koop villa Costa Blanca bent u in goede handen bij het kopen van een huis in Moraira.
Als u meer wilt weten, kunt u mij ook direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen. Ik help u graag.

12 tips bij het kopen van een huis in Moraira

Heeft u plannen om een huis in Moraira te kopen en weet u niet waar u moet beginnen? In dit artikel krijgt u 12 handige tips die u helpen voor het kopen van een huis in Moraira.

Uw Nederlandse Makelaar in Moraira

Of u nu een appartement, villa of finca zoekt. Bouwgrond of nieuwbouw. Als woning of vakantiehuis. Zoek onderstaand uw droomhuis in mijn aanbod van ruim 200 huizen te koop in Moraira.

Als u meer wilt weten, kunt u mij ook direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen. Ik help u graag.

Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca

Susanne Hofman

Ik help u vertrouwd op weg naar uw droomhuis aan de Costa Blanca.

  • Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding zowel in Nederland als in Spanje.
  • 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Groot aanbod huizen en villa's te koop aan Costa Blanca.
  • Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, banken en notarissen.

Vertel Mij over Uw Droomhuis.

Verzenden
Bezig met versturen...
Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht