Het belangrijkste is de tevredenheid van onze klanten.
Dit zijn een aantal van hun meningen na mijn begeleiding bij de aankoop of bouw van hun huis in Moraira en omgeving.
Ingrid en Paul Derks, Dordrecht / Moraira, februari 2018
We hebben met Susanne kennis gemaakt begin 2017 en het voelde meteen goed. Onze zoektocht heeft zij heel goed begeleid en hebben wij ons huis in Moraira gevonden. Ook na de overdracht konden we altijd bij haar terecht. Nu in het verbouwingsproces staat zij ook altijd klaar voor vragen en vertalingen. We zijn heel blij dat we op ons gevoel hebben vertrouwd en alles via Susanne hebben geregeld!
Ineke en Henri Blom van Assendelft, Weesp / Benissa, februari 2018
Beste Susanne, alle recensies kloppen! Nogmaals ontzettend bedankt voor je deskundige begeleiding bij de aankoop van ons huis in Benissa. Professioneel, enthousiast, aandacht, altijd bereikbaar, snelle reactie(s). Kortom: Onze Grote Hulp! (Voor, bij en na de aankoop!)
Ton en Sandra Visser, Wijchen / Moraira, september 2018
Susanne bedankt voor jouw goede tips, geduld en kennis van de Spaanse taal en gewoontes rondom het kopen van ons huis in Moraira. Het gaf ons veel rust waardoor we ondanks alle drukte ook steeds nog konden genieten van het Spaanse leven. Dat is nog eens ontzorgen!
Jack en Ans Derks, Schaijk / Benissa, augustus 2020
Susanne hebben we leren kennen als een fijne, betrokken en gepassioneerde vakvrouw. De begeleiding in het zoeken, aankopen en nu nog in de verbouwfase van ons huis is TOP! "Jullie zijn nog niet van me af" zijn steeds haar woorden en dit is ook het laatste wat we willen. De inzet van Susanne en haar netwerk maakt het voor ons allemaal heel vertrouwelijk en zorgeloos. Susanne, jouw beloftes worden meer dan waar gemaakt, dankjewel hiervoor!
Ricardo en Brenda Thijm, Diemen / Benitachell, augustus 2020
We hebben een paar jaar geleden een huis in Moraira gekocht via Susanne. We hebben al eerder onze waardering uitgesproken voor de manier waarop ze werkt en het geduld dat ze getoond heeft tijdens het aankooptraject. Nu jaren later wil ik nogmaals mijn waardering en respect tonen. Ze blijft geduldig vragen beantwoorden en is zeer goed geïnformeerd over de Spaanse cultuur en nog steeds behulpzaam en weet feilloos waar je terecht kunt als er een probleem is. Ze beantwoordt je ontzettend snel en blijft altijd beleefd. Chapeau Susanne. Nogmaals super bedankt voor alles. Jij bent een pluspunt in ons leven!
Luus en Mer, Moraira
Op het moment dat wij ons wilden oriënteren op de een tweede woning aan de Spaanse kust, kwamen wij al snel bij Susanne Hofmans. Wij hebben het communiceren met Susanne als enorm prettig ervaren, niet alleen tussen ons maar ook met de andere partijen aangezien zij vloeiend is in de Spaanse en Engelse taal. Daarnaast heeft Susanne zich tot het uiterste ingespannen om de benodigde informatie te achterhalen, of dit nu positief was of anderszins. Wij hebben haar als heel transparant ervaren. Ze legt heel duidelijk de te nemen stappen uit en dat gaf een zeer vertrouwd gevoel. Haar woord is haar woord. De procedure voor het aankopen van een (tweede) woning in Spanje is toch echt heel anders dan in Nederland. Zij is daar een echte professional in. Wij bevelen haar sterk aan. Ze heeft zich heel erg ingespannen voor ons, met een mooi resultaat. Susanne staat te allen tijde voor je klaar en gaat the-extra-mile voor je. En buiten het zakelijke, is het aankopen met Susanne ook een gezellige en daardoor ontspannen aangelegenheid. Wij waren meer dan tevreden met onze samenwerking met Susanne!
Anne Mohamed Busser, Arnhem / Vilamarxant, september 2020
Dankzij een gemeenschappelijke kennis kreeg ik de naam door van Susanne van Koop Villa Costa Blanca. En wat een geluk is dit geweest. Ondanks een goede voorbereiding is het niet te doen en niet veilig om zelf je aankoop te realiseren. Je krijgt vele aanbiedingen van makelaars, deze zijn er echter niet voor de cliënt, maar puur voor eigen winstbelang. Dit in tegenstelling tot Susanne! Zij voorkomt dat je een kat in de zak koopt en zonder haar advies was dit zeker gebeurd. Iedere zorg, vraag of probleem lost zij op. Een huis in Spanje kopen is pittig! Maar zij heeft ons door het hele proces gesluisd en alles perfect geregeld. Ook levert zij belangrijke contacten aan zoals een advocaat die tevens perfect is. Ik kan Susanne niet alleen aanbevelen, maar tevens attenderen op de noodzaak van een makelaar zoals zij. Wil je kopen zonder zorgen en en het gevoel hebben dat het allemaal goed geregeld wordt en je met een gerust hart je droomhuis wil realiseren, neem dan alsjeblieft Susanne. Ik ben haar dankbaar hoe zij ons heeft bijgestaan heeft en wij samen, uiteindelijk, het beste huis hebben gekocht.
Eric en Dorien Derks, Beers / Moraira, april 2023
Ook wij hadden positieve berichten gehoord over Susanne, maar de ervaring oversteeg onze verwachtingen. Een bijzonder plezierig contact met Susanne maakte dat we nu een prachtige woning hebben aangekocht in Moraira. Een eerlijk en fijn advies bij de aankoop van onze woning tot zelfs de begeleiding met de verbouwing en het contact met de aannemer is perfect verlopen. Susanne heeft een uitgebreid en professioneel netwerk opgebouwd waardoor het zeer vertrouwd was om onze aankoop te realiseren. Geen vraag is te gek, Susanne staat altijd voor je klaar. Beter kun je het niet bedenken. Susanne is een echte topper aan de Costa Blanca.
Peter en Jeannette Ory, Borne / Moraira, mei 2023
Een snelle maar zachte landing in Moraira. Na een aantal weken 'proef wonen' besloten we begin dit jaar dat in Moraira ons tweede thuis zou komen. Een groot avontuur als je de taal niet spreekt en heg nog steg weet. In een verkennend gesprek met Susanne wist zij bij ons deze en andere onzekerheden weg te nemen, waarna we onze woon-wensenlijst met haar bespraken. Ook wist zij onze wensen perfect te vertalen en met een voortvarendheid die we niet hadden verwacht, konden we al na een week de handen schudden. Ze had ons droomhuis gevonden. Daarna werd haar dienstverlening nog duidelijker. Met behulp van haar uitgebreide netwerk werden al onze zorgen met betrekking tot de formele kant van een huis kopen in Spanje volledig weg genomen. We wonen nu al ruim een half jaar in ons tweede thuis. Vragen over vaak kleine en praktische zaken, die te maken hebben met het leven hier, beantwoordt ze nog even snel. Veel dank Susanne, voor het meehelpen realiseren van onze droom.
Karin en Clarissa Planje, Nijmegen / Moraira, oktober 2023
Afgelopen juni via vrienden in Nederland, in contact gekomen met Susanne. Ze nam ons mee op ontdekkingstocht naar de huizen in Moraira. Ze is oprecht betrokken bij deze spannende zoektocht voor ons en het contact met haar voelt heel vertrouwd waardoor je het een beetje uit handen kunt geven! De adviezen en de tips die ze gaf voor en tijdens de bezichtigingen waren waardevol en brachten ons uiteindelijk bij ons droomhuis. Susanne is een toegankelijke, kundige, vriendelijke makelaar die je eerlijk vertelt wat wél en wat níet te kopen! Niets was teveel, ze is goed op de hoogte van de huizenmarkt en neemt alle tijd voor je. Kortom, wij zijn zeer tevreden over het aankoopproces en genieten nu sinds een week van ons heerlijke huis!
Branko en Ilse Godijk, Heilig Landstichting / Moraira, oktober 2017
Susanne hebben wij ervaren als een warme en betrokken persoonlijkheid, waarbij wij ons meteen vertrouwd voelden. Wij zijn zeer professioneel begeleid en reageert ze zeer snel op vragen en heeft een uitgebreid netwerk. Door haar transparante manier van handelen hebben wij weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Ook na de aankoop bleef ze betrokken en beschikbaar voor hulp. We zijn zeer tevreden!
Rob en Yvonne Rutgers, Amerongen / Moraira, oktober 2017
Susanne, na je eerste bezoek waren we eigenlijk al overtuigd. Je passie, enthousiasme en vriendelijke benadering waren voor ons al meer dan voldoende om met jou verder te gaan. Op alle vragen reageerde je direct. Ook in Spanje heb je ons uitstekend geholpen, we hebben onze schitterende villa gevonden. We gaan nu verbouwen en zijn er zeker van dat jij dit uitstekend gaat begeleiden. Hartelijk dank!
Ricardo en Brenda Thijm, Diemen / Benitachell, juli 2017
Op internet gezocht naar een makelaar aan de Costa Blanca. Onze eerste keus was de beste en dat was Susanne Hofmans. Heel erg geduldig en betrouwbaar en op de hoogte van alles wat zich afspeelt op het gebied van de huizen. Hele goede begeleiding en nazorg. Altijd aanspreekbaar en vriendelijk. Geweldig! 100% aan te bevelen. Susanne nogmaals bedankt voor alles!!
Marc en Monique Cuypers, Horn / Benitachell, oktober 2016
"Een huis in Spanje kopen voelde heel onzeker en werden we overweldigd door alles wat daarbij komt kijken. Via familie zijn we bij Susanne terecht gekomen en wat een geluk was dat! Zij heeft ons volledig begeleid en stond 24/7 voor ons klaar. Samen met haar Spaanse partners werd (en wordt) er super goed voor ons gezorgd. Ontzettend blij met onze aankoop. Dankjewel Susanne!"
Beppie van Riemsdijk, Arnhem / Benissa, september 2016
"Susanne mag ik je bedanken voor je begeleiding van het kopen van ons huis in Benissa. Vanaf ons eerste gesprek in Arnhem tot en met de oplevering van het huis bij de notaris. Zonder je hulp was het zeker niet zo snel en goed gegaan. Samen met je Spaanse partners hebben jullie geweldig werk geleverd. Zelfs na de oplevering houden jullie een vinger aan de pols en dat allemaal voor niets, geweldig."
Peter en Heleen van Vliet, Nuenen / Benissa, september 2016
"Bij het eerste contact met Susanne was er al meteen een klik, Susanne staat 24/7 voor je klaar. Vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht heeft ze alles tot in de puntjes geregeld. Nu zitten we nog volop in de verbouwing, maar zij staat nog steeds voor ons klaar. We gaan er dan ook van uit dat we volgend jaar in ons Spaanse paleisje van onze vakanties kunnen gaan genieten."
Janny Looyen, Nijkerk / Benitachell, maart 2016
“Op zoek naar een makelaar aan de Costa Blanca, kwam ik bij Susanne terecht. Zij liet mij niet alleen huizen zien, maar leerde mij ook de omgeving kennen. Haar waardevolle advies en begeleiding had ik echt nodig om de stap te zetten. Het is hier geweldig en verrassend; een uitstekende plek om te wonen, vakantie te vieren en mijn passie te beoefenen, het golfspel. Susanne, dankjewel.”
Marc en Daisy van der Horst, Langenboom / Orihuela, augustus 2015
“Susanne, jij hebt ons geweldig geholpen bij de aankoop van ons appartement in Spanje. Dit was anders niet gemakkelijk voor ons geweest met de Spaanse wetgeving en taal. Ook je nazorg is fantastisch. Wij zijn blij dat we nog altijd met onze vragen bij je terecht kunnen. Wij hebben er een super goed gevoel aan over gehouden en vanaf dag 1 kunnen genieten. Bedankt.”
Wim Jansen en Karoline Tiggeler, Zwolle / Moraira, januari 2015
“Na jaren zoeken naar onze plek in de zon kwamen wij bij Susanne terecht. Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste hand aan de verbouwing, hebben wij een heel warme en prettige samenwerking gehad. Niets dan de loftrompet. De weg waarlangs we samen optrokken naar ons paradijsje was omgeven door passie, geduld en eerlijkheid. De klant is koning. En koning hebben wij ons gevoeld.”
Danielle en Arnoud van Stralen-Wolters, Venlo / Moraira, juni 2014
“Via vrienden kwamen we in contact met Susanne. Het klikte direct en voelde betrouwbaar. Voor elke vraag konden we 24/7 terecht bij Susanne. Door haar begeleiding was de koop snel rond en ook de afhandeling met alle instanties regelde ze perfect. Eerlijk, betrouwbaar en daadwerkelijk hulp. En afspraak is afspraak. Nu genieten we al geruime tijd van een prachtig huis. Susanne, bedankt!”
Antoinette Molenaar en Jaap van der Kreeft, Oosterbeek / Moraira, juli 2013
“Susanne, wat een geluk dat wij jou hebben mogen ontmoeten. Het was zo onvoorstelbaar fijn om in het Nederlands onze wensen kenbaar te kunnen maken. Dat heeft ons een fantastische villa in Spanje opgeleverd. Ook bij de verbouwing en nadien was je er desgevraagd steeds voor ons. Bedankt voor je charmante, vriendelijke en deskundige begeleiding.”
Natalie Boekhorst en Martin Westerink, Oosterbeek / Moraira, maart 2013
“Vanaf haar website vertelde Susanne passievol over haar hulp op weg naar een droomvilla in Spanje. En het zou niets kosten, ook als het niet zou lukken. Het leek te mooi om waar te zijn... Maar Susanne en haar Spaanse partners hebben alle beloften waargemaakt! En meer! Wij genieten volop van ons vakantiehuis, de omgeving, onze nieuwe vrienden en de Spaanse zon! Wij gunnen het u ook!”
Hulp nodig bij het vinden van jouw droomhuis?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogeljk contact met je op
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
© 2024 Susanne ten Broek - All Rights Reserved Software Inmobiliario Sooprema