Villa verbouwen of renoveren aan Costa Blanca?

Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht

Als Nederlandse agent help ik u ook bij verbouwing of renovatie.

Verbouwing, renovatie of onderhoud nodig voor uw droomhuis aan de Costa Blanca? Mijn persoonlijke begeleiding betreft het gehele traject van aankoop van huis of bouwgrond tot en met nieuwbouw en verbouwen, renoveren of onderhouden. En al mijn hulp is kosteloos, ook in Spanje.

Verbouwing of renovatie van een huis in Spanje

Zelf heb ik ook een ingrijpende verbouwing van onze villa in Moraira op afstand mogen ervaren. Als je er zelf niet dagelijks bij kunt zijn, moet je op je mensen in Spanje kunnen vertrouwen. Een verbouwing is al zwaar genoeg, laat staan in een ander land. In Spanje heeft men een andere werkwijze, een andere cultuur. Dat betekent aanpassen en vooral dingen uit handen geven. Alleen wel in de handen van betrouwbare en vakkundige mensen.

Verbouwing Costa Blanca

Bij een verbouwing komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld ook aan het regelen van de eventueel benodigde vergunningen. Voor wie niet de goede connecties heeft, kan dit leiden tot veel frustraties en teleurstellingen. Omdat ik zelf vloeiend Spaans spreek, kwam ik in contact met de juiste mensen, op de juiste plek. Vakkundige mensen die hun afspraken nakomen, degelijk werk leveren en u goed kunnen adviseren.

Renovatie Costa Blanca

Betrouwbaar netwerk van architecten en bouwbedrijf aan Costa Blanca

Door zelf de spannende stap van aankoop en verbouwing van een villa in Moraira te hebben gezet, heb ik nu dus een betrouwbaar netwerk. Zo werk ik ook samen met een gerenommeerd Spaans bouwbedrijf. Dit familiebedrijf houdt er een West-Europese werkwijze op na. Het bewandelt de juiste wegen en hanteert korte lijnen.

Ik help u persoonlijk zowel vanuit Nederland als in Spanje indien gewenst. Ik sta u met raad en daad bij en breng u in contact met mijn relaties. Als u meer wilt weten, kunt u mij direct bellen op +31 (0)6 14008555 of een bericht sturen

Uw Nederlandse makelaar aan de Costa Blanca

Susanne Hofman

Ik help u vertrouwd op weg naar uw droomhuis aan de Costa Blanca.

  • Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding zowel in Nederland als in Spanje.
  • 24/7 telefonisch bereikbaar.
  • Groot aanbod huizen en villa's te koop aan Costa Blanca.
  • Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, banken en notarissen.

Vertel Mij over Uw Droomhuis.

Verzenden
Bezig met versturen...
Plaats
Soort onroerend goed
Slaapkamers
Prijs
Uitzicht