Als Nederlandse agent help ik je ook bij verbouwing of renovatie

Verbouwing, renovatie of onderhoud nodig voor jouw woning aan de Costa Blanca? Mijn persoonlijke begeleiding betreft het gehele traject van aankoop van huis of bouwgrond tot en met nieuwbouw en verbouwen, renoveren of onderhouden.

uploaded-0-text-image-4-renovacion-custom-img.jpg

Verbouwing of renovatie van een huis in Spanje

Zelf heb ik ook een ingrijpende verbouwing van onze villa in Moraira op afstand mogen ervaren. Als je er zelf niet dagelijks bij kunt zijn, moet je daarom op mensen in Spanje kunnen vertrouwen. Een verbouwing is al zwaar genoeg, laat staan in een ander land. In Spanje heeft men een andere werkwijze, een andere cultuur. Dat betekent aanpassen en vooral dingen uit handen geven. Alleen wel in de handen van betrouwbare en vakkundige mensen.


Persoonlijke begeleiding bij de verbouwing van jouw huis

Bij een verbouwing komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld ook aan het regelen van de eventueel benodigde vergunningen. Voor wie geen goede connecties heeft, kan dit leiden tot veel frustraties en teleurstellingen. Omdat ik zelf vloeiend Spaans spreek, kwam ik in contact met de juiste mensen, op de juiste plek. Vakkundige mensen die hun afspraken nakomen, degelijk werk leveren en je goed kunnen adviseren. Daarom begeleid ik jou ook graag tijdens de verbouwing van jouw huis aan de Costa Blanca.

Betrouwbaar netwerk aan Costa Blanca

Door zelf de spannende stap van aankoop en verbouwing van een villa in Moraira te hebben gezet, heb ik nu dus een betrouwbaar netwerk. Ik werk bijvoorbeeld samen met betrouwbare architecten en een gerenommeerd Spaans bouwbedrijf. Dit bedrijf houdt er een West-Europese werkwijze op na. Het bewandelt de juiste wegen en hanteert korte lijnen.

Waarom Koop Villa als jouw makelaar aan de Costa Blanca, Spanje?

  • Vooraf, tijdens en na de overdracht persoonlijke begeleiding
  • Uitstekend netwerk aan makelaars, advocaten, notarissen, banken, verzekeraars
  • Ik sta je met raad en daad bij en ga die extra mile
Hulp nodig bij het vinden van jouw droomhuis?
Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogeljk contact met je op
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
© 2024 Susanne ten Broek - All Rights Reserved Software Inmobiliario Sooprema